Radionät

Simpsons Hill 1_0För att uppnå täckning över större ytor behövs radiobasar med antennplatser på högt belägna platser och länkar där mellan.

Zodiac Servicecenter har både egna antennplatser och jobbar tillsammans med partners och även mobiloperatörerna för inplacering av utrustning.

Berätta för oss var du vill ha täckning så återkommer vi med förslag om lämplig teknik.

Vi levererar analoga och digitala system, enkla eller trunkade, såväl som radiolänkar och internetanslutningar. Vi har färdiga lösningar för alla frekvenser, 80 Mhz, 160 Mhz VHF och 400 Mhz UHF.

Två bra exempel:

TopCab
TopCab har ett antal taxibilar i Stockholm där körningarna delas ut över radio. Två analoga basstationer placerade på strategiska platser i Stockholm ger en täckning från Södertälje i söder till norra länsgränsen mot Uppsala.

Skyddsbevakning
Skyddsbevakning är ett säkerhetsbolag med väktare och ordningsvakter i bland annat Stockholm och Göteborg. Ett digitalt system från Hytera och Zodiac ger täckning och möjlighet till extra tjänster som GPS och och överfallslarm. Tal och data i nätet är krypterat för högsta säkerhet.

 

 

Zodiac Servicecenter är även återförsäljare för Orbigo som en operatör med rikstäckande radionät för digital mobilradio.